#dw_BalkanBooster: „Подобро е да се молчи“ | Сите содржини | DW | 12.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Подобро е да се молчи“

Филип Лукиќ, млад новинар од Шабац, оваа недела му е домаќин на својот колега од Урошевац, Дрилон. Како ќе помине #dw_BalkanBooster тандемот во овој српски град, ќе следиме неделава. Инаку, Филип веќе беше на Косово, пред нешто повеќе од еден месец. Тоа за него беше прва посета на Косово. Какви му се впечатоците?

Гледај видео 03:03

Прочитај го и ова