#dw_BalkanBooster: Откривање на сопствената сексуалност - со препреки | Сите содржини | DW | 27.11.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Откривање на сопствената сексуалност - со препреки

Замислете да се родите во тело на жена, а да се чувствувате како маж, или обратно. Животот на лицата кои во својата полова и сексуална ориентација се на каков било начин поинакви од она што во општеството во кое живеат се смета за „нормално“, не е воопшто едноставен. #dw_BalkanBooster разговараше со две такви лица.

Гледај видео 02:43