#dw_BalkanBooster: Одмор дома | Старт | DW | 18.08.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Одмор дома

Летување дома, овојпат со препораки од Србија и Црна Гора, но и од Грција, каде многумина од Балканот ова лето не можат да заминат. Еве ја Грција, барем на видео #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:54