#dw_BalkanBooster: Огромна дива депонија на крајбрежјето | Теми | DW | 09.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Огромна дива депонија на крајбрежјето

Драч, најважно албанско пристаниште и прекрасен град... со гигантско диво ѓубриште. Дури и премиерот Еди Рама вети дека на нејзино место ќе има парк. Но веќе од 500 метри одалеченост лесно може да се намириса дека таму нема никаков парк... што впрочем за нашиот #dw_BalkanBooster потврдија и Фјори и Анѓела.

Гледај видео 01:10