#dw_BalkanBooster: „Овде нема живот“ | Сите содржини | DW | 02.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Овде нема живот“

Нечистотија, прашина, тежок воздух, бука... Тоа е секојдневие во Дрмно, село до термоцентралата „Костолац Б“. Дел од жителите на селото заминуваат, други се решени да останат - освен ако не биде иселено цело село. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:08