#dw_BalkanBooster: Креативноста се исплати | Сите содржини | DW | 09.09.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Креативноста се исплати

Амна Бегиќ е девојка од Хаџиќи, која со помош на својата креативност успеала да почувствува здив на финансиска независност. Погледнете ја нејзината приказна. #dw_BalkanBooster