#dw_BalkanBooster: Ниту надеж ниту перспектива | Сите содржини | DW | 07.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Ниту надеж ниту перспектива

„Најсреќен сум кога сум надвор од Чапљина“ - вели за #dw_BalkanBooster Маринко Шање, кандидат од социјал-либералната и мултиетничка Наша странка за Собранието на Херцеговско-неретванскиот кантон на изборите одржани во октомври. Маринко Шање со Азем и Валентина разговара за положбата на младите, политиката и за тоа како е да се биде поинаков.

Гледај видео 02:25

Прочитај го и ова