#dw_BalkanBooster: Низ градовите и идентитетите на БиХ | Старт | DW | 26.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Низ градовите и идентитетите на БиХ

Шестмина учесници во нашиот проект #dw_BalkanBooster од Босна и Херцеговина минаа повеќе од три илјади километри и снимија 10 видеа. Какви луѓе запознаа и што научија во сопствената земја? Погледнете го видето и кажете - што мислите Вие за Босанците и Херцеговците?

Гледај видео 03:38