#dw_BalkanBooster: Ние младите можеме сѐ! | Сите содржини | DW | 26.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Ние младите можеме сѐ!

Младинската организација во Валона работи секојдневно со младите во градот на албанското крајбрежје. Им дава простор да бидат креативни и сами да наоѓаат решенија за проблемите во својата локална заедница. Со младите во градот разговараше #dw_BalkanBooster тандемот Ермелинда и Егзона.

Гледај видео 02:42