#dw_BalkanBooster: „Не можеме сите да заминеме“ | Сите содржини | DW | 27.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Не можеме сите да заминеме“

Како е да се живее во куќа од која од речиси секој агол гледаш термоцентрала, слушаш бучава и ја чувствуваш нејзината смрдеа? Како е да се живее во место, во кое снегот е покриен со црна прашина? Нашиот #dw_BalkanBooster тим оваа недела е во косовски Обилиќ.

Гледај видео 02:06