1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW
Образование

#dw_BalkanBooster: Неискористен потенцијал

Емилија Петреска | Кејди Демнери
25 септември 2020

Образованието е оставено на амбициозните. Тоа сè помалку успева да гради независни млади луѓе со развиена критична мисла. #dw_BalkanBooster се сретна со студенти од Скопје и Тирана кои бараат поквалитетно образование и поголема културна размена.

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%BD%D0%B5%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB/video-55056597
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Македонија знаме

Македонскиот руски круг

Mazedonien Ljupco Popovski
Љупчо Поповски
Прескокни го блокот Повеќе теми

Повеќе теми

Врати се на почетната страница