#dw_BalkanBooster на Фрушка Гора | Старт | DW | 13.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster на Фрушка Гора

Фрушкаќ е здружение на љубителите на Фрушка Гора, ентузијасти кои во меѓувреме по цел ден се занимаваат со планината во Војводина. На веб-страницата fruskac.net нудат интерактивна мапа преполна со занимливости. Основачот на платформата Никола Арежина за #dw_BalkanBooster раскажува за мотивите кои ги придвижуваат и какви сѐ „герлиски акции“ досега имале.

Гледај видео 01:48