#dw_BalkanBooster: На младите им треба можност за меѓусебно запознавање | Теми | DW | 20.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: На младите им треба можност за меѓусебно запознавање

Организацијата „Нов бран“ од Благај работи на дистанцирање на децата од поствоените поделби. Низ бројни активности во природа децата учат за нејзиното значење и се запознаваат едни со други. Двоецот Миљана Дашиќ и Тарик Бешлагиќ од #dw_BalkanBooster ја посети оваа организација.

Гледај видео 02:08