#dw_BalkanBooster: Музика која поврзува | Сите содржини | DW | 28.10.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Музика која поврзува

Севдахот е многу повеќе од музика. Севдахот е љубов и состојба на душата. Она што во БиХ е севдахот, тоа во Црна Гора се клапите. Погледнете и слушнете што забележа #dw_BalkanBooster тандемот Матеја и Денис.

Гледај видео 02:03