#dw_BalkanBooster: Мојот град по корона-изолацијата | Старт | DW | 08.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Мојот град по корона-изолацијата

Рестрикциите воведени поради пандемијата на коронавирус се олабавуваат во сите земји на Балканот. Како по повеќенеделна изолација изгледа во Албанија, Грција, Босна и Херцеговина и Хрватска, погледнете во #dw_BalkanBooster видеото со снимки од едно пристаниште, шеталиште и солариум.

Гледај видео 02:39