#dw_BalkanBooster: Мост на суво | Сите содржини | DW | 03.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Мост на суво

Нашиот #dw_BalkanBooster тандем Леа Котлица и Љупко Мишелиќ во октомври беше во Вишеград, на познатиот мост на Дрина. Сега, неделата во Зрењанин ја започнаа исто така на познат мост, кому единствено што му недостига е - река! Каде ли таа исчезнала и зошто граѓаните сепак го сакаат овој ироничен симбол на својот град?

Гледај видео 01:24