#dw_BalkanBooster: Млади новинари против поделбите и национализмот на Балканот | Свет | DW | 25.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Свет

#dw_BalkanBooster: Млади новинари против поделбите и национализмот на Балканот

Во рамките на проектот на Дојче веле, #dw_BalkanBooster, 14 млади новинари од септември до декември ќе известуваат од различни земји од Балканот. Тие ќе работат во тандеми и ќе донесат интересни приказни.

Гледај видео 02:13

#dw_BalkanBooster: Млади новинари против поделбите и национализмот на Балкан

Аудио и видео прилози на оваа тема

Поврзана содржина

Реклама