#dw_BalkanBooster: „Ми недостигаат реални луѓе“ | Старт | DW | 08.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Ми недостигаат реални луѓе“

Мерките што се преземаат во земјите од Балканот во борбата против пандемијата не се разликуваат многу, но сепак - некаде се помалку, некаде повеќе строги. Некаде, пак, предизвикуваат загриженост за состојбата на човековите права. Како учесниците во проектот #dw_BalkanBooster ги доживуваат рестрикциите и зошто им е преку глава од онлајн-живот?

Гледај видео 02:53