#dw_BalkanBooster: Магарешко млеко - бизнис и рецепт за здравје? | Сите содржини | DW | 14.12.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Магарешко млеко - бизнис и рецепт за здравје?

Денес магарињата на Балканот не се познати само како тврдоглави. Тие се речиси ѕвезди, зашто многумина се колнат во чудесните својства на нивното млеко. #dw_BalkanBooster ја посети малата фарма на семејството Суљагиќ и госпоѓата која вели дека магарешкото млеко и' помогнало да се опорави од корона. *Внимание! Лекарите не препорачуваат редовните препорачани лекови да се заменат со магарешко млеко*

Гледај видео 02:53