#dw_BalkanBooster: Луѓето се плашат да зборуваат | Сите содржини | DW | 15.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Луѓето се плашат да зборуваат

Националниот парк Шебеник-Јабланица и проблемот на хидроцентралите кои таму се изградени беа темата со која неделава се занимаваше #dw_BalkanBooster тандемот Деница Чадиковска и Ардит Тоца. Какви им се впечатоците од престојот во регионот каде луѓето се плашат да зборуваат за проблемите?

Гледај видео 01:34

Прочитај го и ова