#dw_BalkanBooster: „Луѓето не се заинтересирани многу за еколошки теми“ | Сите содржини | DW | 28.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Луѓето не се заинтересирани многу за еколошки теми“

Работеа на еколошки теми поврзани со почвата и водата, дознаа повеќе за проблемите кои ги мачат луѓето во соседната земја и сфатија дека само со подобро запознавање е можно да се бориш против предрасудите и бариерите - Деница Чадиковска и Ардит Тоца беа македонско-албанскиот тандем во рамките на #dw_BalkanBooster проектот и еве како им поминаа двете недели заедничка работа и дружба:

Гледај видео 02:55

Прочитај го и ова