#dw_BalkanBooster: Лекции по српски и албански | Старт | DW | 21.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Лекции по српски и албански

Јазикот е важен дел од идентитетот. Нашиот нов #dw_BalkanBooster тандем, Аргнесе и Александар, во видеото во кое првпат ви се претставуваат, се обидоа да зборуваат на јазикот на другиот. Погледнете! И вклучете тон, се разбира 🙂

Гледај видео 01:47