#dw_BalkanBooster: Лажни вести и проверка на факти | Сите содржини | DW | 24.11.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Лажни вести и проверка на факти

Во Косово лажните вести се присутни пред сѐ на онлајн-медиумите, најчесто на социјалните мрежи. Платформи како Hibrid.info ја проверуваат вистинитоста на приказните. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 01:59