#dw_BalkanBooster: Крај на втората епизода | Сите содржини | DW | 19.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Крај на втората епизода

Четиринаесет млади од земјите од Балканот ги испитуваа границите на своите предрасуди, истражуваа колку и зошто се сакаат, а колку и зошто се мразат и од сето тоа произлегоа 250 видео-приказни кои во изминатите месеци се објавени на социјалните мрежи на ДВ. Втората епизода на #dw_BalkanBooster заврши со заедничка средба во Сараево.

Гледај видео 02:48

Прочитај го и ова