#dw_BalkanBooster: Кој како ќе се снајде... | Сите содржини | DW | 10.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Кој како ќе се снајде...

Никшиќ, покрај Подгорица, единствен поголем град во Црна Гора, е место каде бледее перспективата. Жители има сѐ помалку и се сѐ постари. Нашиот тандем од #dw_BalkanBooster во Никшиќ ги праша минувачите, посебно младите - се надеваат ли на подобрување, дали планираат заминување или им е сеедно?

Гледај видео 01:38