#dw_BalkanBooster: Колку сме слични, а колку различни? | Старт | DW | 23.10.2020

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Колку сме слични, а колку различни?

Матеја и Денис се нашиот нов #dw_BalkanBooster тандем и еве што тие мислат за темата идентитет:

Гледај видео 01:53