#dw_BalkanBooster: Колку е чисто морето кај Цавтат? | Теми | DW | 19.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Колку е чисто морето кај Цавтат?

Хрватска има чисто море. Тоа е мантрата што се повторува, кога земјата се рекламира како туристичка дестинација. Но дали е навистина така? Нашето #dw_BalkanBooster- трио: Ивана, Јелена и Азем, истражи каква е ситуацијата во Цавтат.

Гледај видео 01:34