#dw_BalkanBooster: Кога Ромите музицираат... | Сите содржини | DW | 12.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Кога Ромите музицираат...

Се вели дека песната им е во крвта на Ромите. Нашиот #dw_BalkanBooster тим, Милица и Ригон, разговараше со ромски музичари кои во својата музика ги спојуваат традиционалното и модерното.

Гледај видео 02:16