#dw_BalkanBooster: „Карикатуристот е Робин Худ“ | Старт | DW | 28.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Карикатуристот е Робин Худ“

Младата македонска карикатуристка Александра од Демир Хисар, која заедно со Суадела како дел од #dw_BalkanBooster тимот го истражуваше Нови Пазар, имаше среќа во тој град да го запознае познатиот балкански карикатурист Макс. Со добра идеја за карикатура, можеш да ги разбудиш дури и најнесвесните луѓе, вели Мухамед Џерлек - Макс.

Гледај видео 01:20
Now live
01:20 минути