#dw_BalkanBooster: Како против втор бран коронавирус? | Сите содржини | DW | 29.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Како против втор бран коронавирус?

Дали младите во Грција, Бугарија и Црна Гора се придржуваат до мерките за сузбивање на коронавирусот и на кој начин го прават тоа? На некои им помагаат лути пиперки...

Гледај видео 01:43

Прочитај го и ова