#dw_BalkanBooster: Каде има најдобар бурек во Бања Лука? | Старт | DW | 04.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Каде има најдобар бурек во Бања Лука?

Садин Османи е еден од најпознатите бурекџии во Бања Лука. Татко му и дедо му ширум поранешна Југославија продавале бурек под вршник. Одушевен беше и нашиот Балкан Бустер-двоец кој оваа недела е во Бања Лука. Леила и Арбер велат дека знаат каде има најдобар бурек во градот.

Гледај видео 02:16
Now live
02:16 минути