#dw_BalkanBooster: „Има толку многу деца на кои им е потребна нашата љубов“ | Сите содржини | DW | 24.11.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Има толку многу деца на кои им е потребна нашата љубов“

Животот понекогаш тргнува по неочекувани патишта. На пример, животот на едно момче фрлено во ѓубре и згрижено во ромско семејство во Албанија... Или судбината на скопското семејство кое долго се обидувало да добие дете... #dw_BalkanBooster со приказна за неизвесноста и љубовта, грижата и радоста.

Гледај видео 03:58