1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Имаме сличен живот

Милица Нешиќ | Ригон Харџи
26 јануари 2021

Младите луѓе во Србија и во Албанија се уморни од истите стари предрасуди и здодевни стереотипи, велат Милица и Ригон, кои имаа многу интересни моменти додека работеа на своите #dw_BalkanBooster видеа.

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/video-56039046
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Балкански земји, како Србија и Северна Македонија - преку Бугарија ќе можат да добиваат азербејџански гас кој е поевтин од рускиот

Македонски приклучок до „новата епоха“

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница