1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Излегување од кутијата

Емилија Петреска | Кејди Демнери
7 декември 2020

Поради пандемијата не се запознаа „во живо“, работеа секој во својата земја, а сепак заедно, допреа чувствителни теми врзани за идентитетот. Емилија Петреска и Кејди Демнери донесоа приказни кои беа гледани и коментирани со интерес и емоции. На крајот од својата не секогаш едноставна задача на проектот, самите зборуваат за тоа како беше да си дел од #dw_BalkanBooster.

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%82%D0%B0/video-55848955
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Македонија знаме

Македонскиот руски круг

Mazedonien Ljupco Popovski
Љупчо Поповски
Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница