#dw_BalkanBooster: Идентификацијата со албанското и косовското знаме | Сите содржини | DW | 24.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Идентификацијата со албанското и косовското знаме

Тандемот Ермелинда-Егзона го завршува патувањето на Косово во рамките на #dw_BalkanBooster не со макијато во Приштина, туку со чај! Некои претстави на Ермелинда од Тирана за животот на Косово сега се распрснати, но има и такви кои се потврдени. На пример, за патриотизмот. Еве ги последните моменти од авантурата Balkan Booster во Приштина...

Гледај видео 03:25

Прочитај го и ова