#dw_BalkanBooster: Идентитет(и) | Информации и анализи за Балкан | DW | 07.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Балкан

#dw_BalkanBooster: Идентитет(и)

Што е идентитет? Кои фактори го определуваат и дали секој поединечно има различна дефиниција за него? Ова, меѓу другото, се прашањата со кои ќе се занимаваат новите учесници во нашиот проект #dw_BalkanBooster. Новата Балкан Бостер тура почнува денеска, а „лентата ја сечат“ Милица Нешиќ и Ригон Харџи. Запознајте ги!

Гледај видео 02:35

Прочитај го и ова