#dw_BalkanBooster: Збогум од некогашното пиратско упориште | Теми | DW | 16.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Збогум од некогашното пиратско упориште

Нашиот #dw_BalkanBooster- двоец Миљана Дашиќ од Тиват и Тарик Бешлагиќ од Травник ја заврши својата авантура во Улцињ. Известуваа за Соланата за загрозените птици а денеска ја испорачаа нивната последна приказна од Улцињ, град во кој некогаш царувале пиратите и град на кој денес му недостасуваат корпи за отпадоци. Во ноември Миљана и Тарик ќе се јават од Босна и Херцеговина.

Гледај видео 02:06