#dw_BalkanBooster: За срамот и „нашето“ | Сите содржини | DW | 01.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: За срамот и „нашето“

Дали „Лијепа наша“ (Хрватска) е навистина убава и дали е наша (хрватска), ако речиси ништо веќе не е наше? Кој треба да се срами и поради што? Срѓан и Јована од нашиот #dw_BalkanBooster тим во Осијек за ова разговараа со уметникот Марио Матоковиќ, добитник на Ректоровата награда на универзитетот во Осијек и асистент на Уметничката академија.

Гледај видео 03:13