#dw_BalkanBooster: За првпат од другата страна на „преминот“ | Сите содржини | DW | 15.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: За првпат од другата страна на „преминот“

Додека на релација Белград-Приштина имаше искричења, Сања Косовиќ од Нови Сад и Ерлета Терпеза од Приштина првпат ги преминуваа административните премини за самите да се уверат како навистина се живее „на другата страна“. За Balkan Booster избраа приказни за оние кои самите преземаат чекори за да се промени стварноста во која живеат.

Гледај видео 02:24

Прочитај го и ова