#dw_BalkanBooster: Зад камерите | Информации и анализи за Балкан | DW | 26.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Балкан

#dw_BalkanBooster: Зад камерите

Овогодишниот проект на Дојче веле, Balkan Booster, завршува за неколку недели. Погледнете како работите изгледаат зад сцената, во редакциите во Бон #dw_BalkanBooster

Гледај видео 03:01

#dw_BalkanBooster: Зад камерите

Реклама