#dw_BalkanBooster: Животната средина треба да ја одржуваш чиста, исто како куќата | Сите содржини | DW | 07.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Животната средина треба да ја одржуваш чиста, исто како куќата

Посетија неколку села на македонската, албанската и грчката страна на Преспанското Езеро, се сретнаа со многу луѓе и се запознаа меѓусебно подобро. Нивните еко-приказни од Преспа предизвикаа внимание. Со какви импресии од проектот Balkan Booster се вратија дома Петар, Ефтерпи и Лорин?

Гледај видео 03:09

Прочитај го и ова