#dw_BalkanBooster: Едно училиште-три јазици | Старт | DW | 26.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Едно училиште-три јазици

Три националности, три јазици и сето заедно во едно училиште. Ова им остави впечаток на нашите Леила и Арбер. Тие го посетија училиштето и разговараа со директорот и учителите.

Гледај видео 01:33