#dw_BalkanBooster: „Едно од најдобрите искуства во мојот живот“ | Сите содржини | DW | 20.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Едно од најдобрите искуства во мојот живот“

Без проблеми во снимањето, но затоа со проблеми поради лошото време и оддалеченоста на дестинациите каде што снимаа - Бјанка Станковиќ и Мајлинда Бајрами беа македонско-албанскиот #dw_BalkanBooster тандем којшто снимаше локални херои кои решаваат дел од проблемите што со себе ги донесе пандемијата.

Гледај видео 03:44

Прочитај го и ова