#dw_BalkanBooster: Еднакви права за сите | Теми | DW | 24.12.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Еднакви права за сите

Херои во нивните приказни беа маргинализираните, социјално загрозените и лицата со попреченост. Ангела Рајчевска и Аргнеса Хаџијај соработуваа и се зближуваа, за на крајот од својата #dw_BalkanBooster авантура да можат да кажат - имам нова пријателка!

Гледај видео 03:20

Прочитај го и ова