#dw_BalkanBooster: Другото лице на Сребреница | Старт | DW | 10.09.2020

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Другото лице на Сребреница

Сребреница во цел свет стана синоним на страдање. Како изгледа секојдневието во градот, 25 години по геноцидот? #dw_BalkanBooster се сретна со дел од неговите жители.

Гледај видео 02:19