#dw_BalkanBooster: Довидување од Скопје | Сите содржини | DW | 08.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Довидување од Скопје

Беа во потрага по решенија, најдоа не само позитивни приказни, туку и вистински пријател една во друга - Ангела и Аргнеса низ Скопје направија 200.000 чекори снимајќи ги #dw_BalkanBooster приказните. Како завршува патувањето, погледнете во нивното последно видео од Скопје.

Гледај видео 01:27

Прочитај го и ова