#dw_BalkanBooster: Дишете ли? | Сите содржини | DW | 25.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Дишете ли?

Обилиќ е општина со најзагаден воздух на Косово. За тоа е виновна термоцентралата Косово Б. Теодора и Албан, нашиот #dw_BalkanBooster тандем, се упати во Обилиќ со цел да истражи - може ли да се дише?

Гледај видео 01:31

Прочитај го и ова