#dw_BalkanBooster: Да се остане или да се замине? | Сите содржини | DW | 22.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Да се остане или да се замине?

Да се остане или да се замине? Тоа е вечна дилема на младите од Балканот. Погледнете што за тоа мислат Нусрах Хаџиќ од Босна и Херцеговина и Денис Тахири од Албанија.

Гледај видео 02:46

Прочитај го и ова