#dw_BalkanBooster: „Да оставиме нешто зад себе“ | Старт | DW | 10.10.2017

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Да оставиме нешто зад себе“

Азем од БиХ и Леа од Нови Сад, неделава се дружат во Нови Сад во рамките на нашиот #dw_BalkanBooster. Тие се обидоа од своите врсници Сања и Оскар од студиото за тетовирање (Tattoo Spot Chicken Leg) да добијат одговори на прашањето: Да се замине или да се остане во Нови Сад?