#dw_BalkanBooster: Да ги нормализираме нормалните тела | Сите содржини | DW | 10.12.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Да ги нормализираме нормалните тела

Сите луѓе се совршено убави, смета Нада Војиновиќ од Црна Гора. Таа осмисли изложба на фотографии „Да ги нормализираме нормалните тела“. Погледнете го #dw_BalkanBooster видеото на Матеја и Денис.

Гледај видео 03:09